Info

Butik og udstilling

– GMI Energy
– Vester Voldgade 90
– 1552 København V
– Telefon 93 93 50 21
– E-mail: info@gmienergy.dk
– CVR 36616644

Fortrukne kontakt foregår over mail. Vi besvarer normalt mails indenfor 24 timer på hverdage.

Vores konto i Danske Bank
Reg.3307 Kontonr. 3307496569

MobilePay tlf.nummer: 93935021 (modtager Kevin Christiansen)

Paypal kontoadresse: solgud.info@gmail.com
Sådan handler du
For at foretage et køb på gmienergy.dk skal du igennem 4 trin.
1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde
4. Tjek på opsamlingssiden at alle oplysninger er korrekte og at alle felter markeret med * er udfyldt, dernæst godkend købet.

Levering
Bestillinger afsendes *normalt indenfor 1-2 hverdage, dertil skal tillægges omdelingstid som normalt er 1-2 dage.
GMI Energy tager altid forbehold for udsolgte, delvist udsolgte eller helt udgåede varer i den allerede afgivne ordre og er ikke forpligtet til at eftersende eller hjemskaffe det eventuelt manglende i ordren. Manglende varer nedskrives tilsvarende i prisen inden ekspedition af ordren, således at der kun betales for de leverede varer.
GMI Energy sørger for levering til modtager så hurtigt som muligt. Rettidig levering forudsætter desuden at omdeleren overholder leveringsaftalen. Såfremt der opstår forsinkelser, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GMI Energy kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos omdeleren. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, venligst kontakt GMI Energy. Ved udeblevne leverancer må påregnes yderligere forsinkelse, da forsendelsen skal eftersøges hos omdeleren. Har vi ikke modtaget indsigelse fra kunde om udebleven leverance indenfor 14 dage efter vi har fremsendt afsendelsesbekræftigelse pr. email, betragtes varen som leveret.

*Ved køb af større mængder af en vare, kan levering eksempelvis afhænge af lagerbeholding og hjemskafningstid. Ring eller skriv eventuelt i forvejen, hvis levering haster.
Levering til Bornholm og visse småøer kan have længere levering, idet forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare 2-4 dage.

Afgivelse af ordre

Afgivelse af ordre via vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. GMI Energy har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt.

Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt. Der er alene tale om en elektronisk kvittering for modtagelse af din ordre.

Du skal være opmærksom på, at det automatiske svar (via e-mail) ikke er en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved en aftale er indgået.

Fortrydelsesret

Du kan uden begrundelse fortryde den indgåede aftale inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer.

Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, eller særlige portoomkostninger ved levering i udlandet inkl. Grønland og Færøerne). Tilbagebetalingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde den indgående aftale. Vi gennemfører tilbagebetalingen uden tillæg af gebyrer og med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved dit køb, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

Har du allerede modtaget varerne, skal du sende dem retur til GMI Energy uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om, at du vil udnytte din fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Det er vigtigt, at forsendelsen forsynes med porto, som du selv skal betale. Du hæfter for en eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. For at kunne bruge din fortrydelsesret, skal emballagen være intakt og uafbrudt.